Geavanceerd zoeken

€ 250 naar € 2,000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten
pexels-ketut-subiyanto-4246202

Hoe werkt KamerDirekt.nl


1. Gratis aanmelden op KamerDirekt.nl

Om de gegevens van een kamer te bekijken en te reageren op kamers moet je lid zijn van KamerDirekt.nl. U kunt zich gratis aanmelden door de knop rechtsbovenin te gebruiken.

2. Zoek een kamer

Op onze zoekpagina kan je naar een geschikte kamer zoeken. Klik op de straatnaam van een kamer om de detailinformatie van de kamer te lezen.

3. Reageer op een kamer

Wanneer je op een kamer reageert dan moet je dit zien als een sollicitatie. Vertel wat over jezelf en geef aan waarom juist jij geschikt bent voor de kamer.

4. Vul je profiel in

Je profiel bevat algemene informatie over jezelf die voor de verhuurder belangrijk is bij het kiezen van een huurder. Je vult o.a. in of je student bent, of je rookt en of je huisdieren hebt. Je kan ook een vrije omschrijving over jezelf invullen. Deze omschrijving bevat algemene informatie over jezelf die ook meegestuurd wordt bij elke reactie. Het profiel gaat niet om specifieke informatie over een kamer, maar over jou. Vanaf de Profiel pagina kan je de basisgegevens zoals je naam, leeftijd en contactinformatie ook invullen en aanpassen (klik op de ‘wijzigen’ link om de gegevens te wijzigen).

5. Ken je rechten (en plichten)

Hopelijk hebben we je, net als duizenden voor jou, aan een kamer kunnen helpen! Gefeliciteerd! Het is nu van belang om je rechten en plichten als huurder te kennen.

VROM

Nuttige informatie over het (ver)huren van kamers (PDF, Ministerie van VROM).

Vergelijk aanbiedingen